TELEFON: 40 81 67 18

"Vi udfører alle former for GASBETON, tømrer og murerarbejde..."

​Om hrn byg

Hrn byg har porebeton/gasbeton som vores speciale. Det er her, vores meget arbejde og mange års erfaring ligger. Vi mener også, man skal gøre det, man er bedst til, og det gør vi. Derfor giver vi gerne det arbejde videre, vi ikke selv har tilstrækkelig forstand på. Vi har et godt og tæt samarbejde med nøje udvalgte, yderst kompetente og erfarne folk inden for de fagområder, som de har som deres speciale, hvad enten det er tømrer, murer m.M.

Vi bygger på erfaring og sætter en ære I at yde den bedste service og et godt og professionelt stykke arbejde til tiden for vores kunder.

Vi går på kompromis med prisen - ikke med kvaliteten.​

Vi sætter store krav til os selv og vores samarbejdpartnere. Vi er en mindre virksomhed med lave omkostniger, hvorfor fokus ligger på kvalitet til yderst konkurrencedygitge priser for vores kunder.

Alt arbejde inden for ovennævnte fag kræver erfarne håndværkere med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer. Derfor kan du trygt vælge hrn byg, hvis du skal have løst en opgave, der involverer disse fag og arbejdsformer.

Vi kan være behjælpelige I hele byggeprocessen fra skitse og byggetillladelse til det færdige projekt, og vi står gerne for hele entreprisen.

- så er du sikker på, at kvaliteten er I top, og at tidplanen og aftaler overholdes.

HRN BYG - GYDEBAKKEN 27, 3310 ØLSTED - TELEFON: 40 81 67 18 - CVR: 31363780 - MAIL@HRNBYG.DK